Založ si blog

Podvod na slobode občanov Slovenska

Podvod na našej slobode urobili tí, čo tu zinscenovali v roku 1989 prevrat. Po prevrate znefunkčnili náš politický, ekonomický a ideový systém, aby nám ukázali, že kapitalizmus je obludný. Teraz sú tu znovu sily, ktoré sa zasadzujú o to, aby sme sa vrátili späť pod ich krídla.

Občania majú teraz na výber:

1. Vrátiť sa späť, mať sociálne istoty a stratiť časť slobody a prosperity,

2. Žiť ďalej v nefunkčnom štáte a trieť sociálnu biedu.

3. Môžu poslať politické strany na smetisko dejín a urobiť funkčným náš politický, ekonomický a ideový systém. Čím získajú skutočné slobody a to že nikto nebude musieť trieť sociálnu biedu.

Podvod sloboda 

Všetky doterajšie strany a vlády totiž nemali a nemajú záujem o to, aby sfunkčnili politický, ekonomický a ideový systém štátu.

Miesto toho, aby zvýšili prosperitu spoločnosti, kvalitu života občanov a zjednotili ich (aby ťahali za jeden povraz, hovorili jedným hlasom), urobili pravý opak.

Všetko čo fungovalo rozvrátili, rozkradli, občanov rozdelili, rozhádali a uvrhli do sociálnej biedy.

 

Ak sa rozhodnete pre tretiu alternatívu, môžete sa pridať do apolitickej skupiny socialnej sieti s názvom „Hnutie na záchranu republiky“ na internetovej adrese:  https://www.facebook.com/groups/508158635920325/

Alebo podporiť petíciu na zmenu zákona o voľbách do Národnej rady SR na internetovej adrese:

http://www.peticie.com/zmena_zakona_o_volbach

 

Od nežnej k mafiánskemu štátu

05.09.2019

Od „Nežnej revolúcie“ ubehlo takmer 30 rokov. To je dostatočné dlhý čas na zodpovedanie otázky, kde sa naša krajina od nežnej dostala. Menšina občanov, tí čo po nežnej profitovali a profitujú a tí čo o nežnej vedia iba z médií, nám tvrdia, že sme zvrchovanou, demokratickou a právnou krajinu. Nie všetci z tejto skupiny sú však presvedčený o tom, že sme [...]

Za slušné Slovensko

04.04.2018

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine [...]

Prečo sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európy?

13.10.2017

Svetové ekonomické fórum zverejnilo svoj každoročný index korupcie, ako súčasť správy o globálnej konkurencieschopnosti. Podľa tohto indexu sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európe. Podrobnosti sú na tomto odkaze: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/834706-porovnali-sme-mieru-korupcie-v-europe-slovensko-dosiahlo-katastrofalny-vysledok Hlavným zdrojom korupcie je [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štefan Štefanides

Prepáčte že píšem blogy. Stranícky štát - ZLODEJŠTÁT ma k tomu donútil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 1135517x
Priemerná čítanosť článkov: 11470x

Autor blogu