Založ si blog

ZLODEJŠTÁT

Štát, ktorý nedokáže ochrániť majetok občanov, v ktorom sa okradnutí a poškodení občania nevedia dovolať svojich práv, v ktorom štátne orgány nechránia poškodeného, ale pomôžu zlodejovi sa nedovolene obohatiť na úkor poškodeného, možno označiť za „ZLODEJŠTÁT“.

V právnom štáte sa nemôže stáť, aby orgány činné v trestnom konaní a súdy pomáhali zlodejom sa nedovolene obohacovať na úkor poškodených, aby porušovali ďalšie práva poškodených a nútili ich, aby svojmu zlodejovi zaplatili vysoké trova konania za to, že bránili svoje práva.

Na Slovensku je to však možné.

Viď: http://seta.blog.pravda.sk/2011/08/30/1-pribeh-obet-zlodeja-s-kufrikom-uplatkov/

Tí, ktorí v mene štátu pomohli zlodejom sa nedovolene obohatiť sa stali ich spolupáchateľmi, teda sú tiež zlodejmi.

Takíto zlodeji sedia na stoličkách prokuratúry, ktorí nezabezpečili ochranu zákonom chránených práv poškodených, podieľali sa na nedovolenom obohatení zlodejov a porušili práva poškodených.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2013/02/08/prava-tvar-generalnej-prokuratury/

Takíto zlodeji sedia na stoličkách okresného, krajského, najvyššieho a ústavného súdu, ktorí neochránili práva poškodených, podieľali sa na nedovolenom obohatení zlodejov, poškodili ďalšie práva poškodených a zaviazali ich, aby svojim zlodejomi zaplatil vysoké trovy konania.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2015/07/29/skandaly-slovenskeho-sudnictva/

Tí, ktorí v mene štátu nevykonali žiadne opatrenia po obdržaní podnetov a petícií poškodených občanov, možno tiež považovať za spolupáchateľov zlodejov..

Takíto ľudia sedia na Ústavnoprávnom výbore Národnej rady SR, ktorí petíciu poškodeného občana zobrali iba na vedomie, bez ďalších opatrení.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2013/01/21/peicne-nepravo-v-parlamente/

Takíto ľudia sedia tiež na Úrade vlády SR.

viď: http://seta.blog.pravda.sk/2013/01/19/peticne-nepravo/

Keď si poškodení uplatňujú náhradu škody za to, že im justícia nezabezpečila ochranu ich zákonom chránených práv, alebo za to, že ich správca sa dane poškodil nezákonným rozhodnutím, a nesprávnym úradným postupom, tak ministerstvo, ktoré v konaní zastupuje Slovenskú republiku v konaní, klame, prekrúca obsah žaloby, k meritu veci sa nevyjadruje. Pre tento štátny orgán a súdy neplatí naša ústava a medzinárodné právo, podľa ktorého má takýto poškodení nárok na náhradu škody, alebo finančne zadosťučinenie. Vo svojich právnych názorov idú za hranice zdravého rozumu, keď tvrdia, že rozhodnutie, ktoré zrušil súd, nie je nezákonné.

Z doteraz uvedeného, vrátane odkazoch, možno konštatovať, že na ceste k právnemu štátu sú prekážkou zlodeji (spolupáchatelia zlodejov), ktorí sú na prokuratúre, ktorí sa obliekajú do sudcovských talárov, ktorí sedia v parlamente a na úrade vlády. O ktorých sa to jedná sú uvedení v odkazoch tohto článku a o ďalších poškodení radi predložia dôkazy.

Iba po odstránení tejto prekážky, môžu byť u nás potrestaní bohatí zlodeji a poškodení občania môžu byť rehabilitovaní.

Od nežnej k mafiánskemu štátu

05.09.2019

Od „Nežnej revolúcie“ ubehlo takmer 30 rokov. To je dostatočné dlhý čas na zodpovedanie otázky, kde sa naša krajina od nežnej dostala. Menšina občanov, tí čo po nežnej profitovali a profitujú a tí čo o nežnej vedia iba z médií, nám tvrdia, že sme zvrchovanou, demokratickou a právnou krajinu. Nie všetci z tejto skupiny sú však presvedčený o tom, že sme [...]

Za slušné Slovensko

04.04.2018

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine [...]

Prečo sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európy?

13.10.2017

Svetové ekonomické fórum zverejnilo svoj každoročný index korupcie, ako súčasť správy o globálnej konkurencieschopnosti. Podľa tohto indexu sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európe. Podrobnosti sú na tomto odkaze: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/834706-porovnali-sme-mieru-korupcie-v-europe-slovensko-dosiahlo-katastrofalny-vysledok Hlavným zdrojom korupcie je [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štefan Štefanides

Prepáčte že píšem blogy. Stranícky štát - ZLODEJŠTÁT ma k tomu donútil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 1135350x
Priemerná čítanosť článkov: 11468x

Autor blogu