Založ si blog

Diktátori Slovenska

V roku 1989 väčšina obyvateľstva sa pridala do boja za slobodu, za demokraciu, za vyššiu životnú úroveň, za lepšiu kvalitu života a za zrušenie diktatúry komunistickej strany. V prvých slobodných voľbách si zvolilo vedenie spoločnosti, aby pod ich vedením sa postavil spoločný dom, v ktorom bude dostatok miesta pre všetkých občanov, s dostatkom jedla, vzdelania a kultúry. Chceli mať spoločný dom, ktorý bude svietiť do okolia od lesku tvorivých síl, obetavosti, súdržnosti, jednoty a lásky obyvateľov tohto domu.

 

Po 24 rokoch sa zisťuje, že nevidno žiadny spoločný dom. Keď sa lepšie pozrie, vidí sa  spoločný dom iba pre vyvolených a okolo domu je sociálna bieda. Svetlo sa nevidí, lebo lesk zlodejov,  pokrytcov ich prisluhovačov, nedobrovoľných kolaborantov a morálne bahno spoločenského života žiadne svetlo nevydáva.

Pohľad obrátený dozadu ukazuje, že diktatúra komunistickej strany bola porazená nežnou revolúciou. Revolúcia mohla byť nežná preto, lebo predstavitelia diktatúry – ŠTB-áci,  občanom v tom pomáhali. Pomáhala im preto, aby si udržala ďalej svoju moc.

Aby nová diktatúra zalepila občanom oči, tak zapracovalo do Ústavy Slovenskej republiku idey, ktoré ich nalákali do ulíc za zvrhnutie diktatúry. Na druhej strane však do ústavy zapracovala aj ustanovenia, ktoré neumožnili, aby sa idey mohli realizovať v živote. Červenú diktatúru s kosákom a kladivom tak vystriedala diktatúra, ktorá menila farby podľa želania občanov.

Väčšina občanov si nevedia vysvetliť, ako je to možné, že keď majú slobodu a demokraciu, prečo sa majú horšie ako keď žili v diktatúre a v neslobode.

Odpoveď je jednoduchá.

Zvolili sme ich sami

Ficodzurimeciar

Občania miesto slobody a demokracie získali iba ilúziu o slobode a demokracií, ktorú im vytvorili média.

Občania si myslia, že si demokratický zvolili politické strany. Nevnímajú však, že média im vytvorili určitý obraz o predstaviteľov politických strán, ktorí sa im prihovárali z televíznej obrazovky, keď občanom predvádzali hru na pravicu a ľavicu a rozprávali presne to, čo jednotlivé skupiny občanov chceli počuť.

Žiadne názory, ktoré poukazovali, že strany sú mafiánsky systém a majú za úlohu rozdeliť spoločnosť, aby mohli skrytí držitelia moci ich okrádať,  do médií sa nedostali. Redaktorov, ktorí na to chceli poukázať tiež prepustili.

Takýmto fígľom majitelia strán a médií si dosadili svojich diktátorov, ktorí predtým ako sa stali predsedami vlád, sľubovali občanom lepší život.

Prvý diktátor vysoko prečnieval nad ostatnými politikmi. Cez obrazovku mal množstvo reči o tom, že on jediný je ten správny politik, ktorý zo Slovenska vybuduje druhé Švajčiarsko. Neskôr sa občania presvedčili, že to Švajčiarsko sa ušlo iba jemu, jeho rodine a domácim kumpánom, pretože im rozdal štátny majetok.

Druhý diktátor bol lídrom piatich strán. Použil fígeľ  dvojnásobných platov. Neskoršie sa ukázala, že ten lepší život bol len pre neho, pre jeho rodinu, pre zahraničných kumpánov a pre Gorilu, keď im priklepol štátny majetok.

Tretí diktátor sľuboval právny štát a sociálne istoty. Neskoršie sa ukázalo, že za jeho vlády miera korupcie stúpla, vymožiteľnosť práva poklesla a občania sa ešte viac prepadli do chudoby. Občania zisťujú, že lepší život zariadil iba sebe a svojim blízkym, členom svojej diktátorskej stran a tým, ktorí ho sponzorovali, keď im rozdával predražené štátne zákazky a fleky v štátnej správe.

Viac: http://stefanstefanides.blog.sme.sk/c/346695/Korupcia-a-pravo.html

Obrat nastal až 1.februára 2014. Postarali sa o to POVSTALCI, ktorí zobrali diktátorovi NELEGITÍMNU MOC a nastolili vlastnú.

Povstaním zaniká tak štát, v ktorom mali moc nelegitímne majitelia parlamentných strán a médií, ktorí ju realizovali cez dosadených diktátorov – predsedov vlád.

Zaniká štát, ktorý nepretržite porušujú práva a slobody svojim občanom.

Zaniká štát, v ktorom je sprivatizovaná justícia o čom sa môžte presvedčiť na tomto odkaze:

http://stefanstefanides.blog.sme.sk/c/348801/Pojednavanie-na-sukromnom-sude.html

Zaniká štát, v ktorom čelní predstavitelia spoločenského života sú utopení morálnom bahne.

POVSTALCI cez Občiansky tribunál rozumu, pravdy a lásky si zobrali späť svoju moc, za účelom vytvorenia základov pre novú demokratickú spoločnosť.

Takú spoločnosť, v ktorej budú mať nepretržite moc občania, v ktorej hospodárstvo sa bude rozvíjať na prospech občanov a v ktorej média budú stať na strane prostého občana.

Spoločnosť, v ktorej každý občan bude mať dôstojné podmienky na svoj život.

Za tým účelom Občiansky tribunál prijali adekvátne zákony.

Viac: http://stefanstefanides.blog.sme.sk/c/348484/Nova-moc-na-Slovensku.html

 

Od nežnej k mafiánskemu štátu

05.09.2019

Od „Nežnej revolúcie“ ubehlo takmer 30 rokov. To je dostatočné dlhý čas na zodpovedanie otázky, kde sa naša krajina od nežnej dostala. Menšina občanov, tí čo po nežnej profitovali a profitujú a tí čo o nežnej vedia iba z médií, nám tvrdia, že sme zvrchovanou, demokratickou a právnou krajinu. Nie všetci z tejto skupiny sú však presvedčený o tom, že sme [...]

Za slušné Slovensko

04.04.2018

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine [...]

Prečo sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európy?

13.10.2017

Svetové ekonomické fórum zverejnilo svoj každoročný index korupcie, ako súčasť správy o globálnej konkurencieschopnosti. Podľa tohto indexu sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európe. Podrobnosti sú na tomto odkaze: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/834706-porovnali-sme-mieru-korupcie-v-europe-slovensko-dosiahlo-katastrofalny-vysledok Hlavným zdrojom korupcie je [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štefan Štefanides

Prepáčte že píšem blogy. Stranícky štát - ZLODEJŠTÁT ma k tomu donútil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 1136024x
Priemerná čítanosť článkov: 11475x

Autor blogu