ZLODEJŠTÁT

8. januára 2016, Štefan Štefanides, právny štát?

Štát, ktorý nedokáže ochrániť majetok občanov, v ktorom sa okradnutí a poškodení občania nevedia dovolať svojich práv, v ktorom štátne orgány nechránia poškodeného, ale pomôžu zlodejovi sa nedovolene obohatiť na úkor poškodeného, možno označiť za „ZLODEJŠTÁT“.

V právnom štáte sa nemôže stáť, aby orgány činné v trestnom konaní a súdy pomáhali zlodejom sa nedovolene obohacovať na úkor poškodených, aby porušovali ďalšie práva poškodených a nútili ich, aby svojmu zlodejovi zaplatili vysoké trova konania za to, že bránili svoje práva.

Na Slovensku je to však možné.

Viď: http://seta.blog.pravda.sk/2011/08/30/1-pribeh-obet-zlodeja-s-kufrikom-uplatkov/

Tí, ktorí v mene štátu pomohli zlodejom sa nedovolene obohatiť sa stali ich spolupáchateľmi, teda sú tiež zlodejmi.

Takíto zlodeji sedia na stoličkách prokuratúry, ktorí nezabezpečili ochranu zákonom chránených práv poškodených, podieľali sa na nedovolenom obohatení zlodejov a porušili práva poškodených.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2013/02/08/prava-tvar-generalnej-prokuratury/

Takíto zlodeji sedia na stoličkách okresného, krajského, najvyššieho a ústavného súdu, ktorí neochránili práva poškodených, podieľali sa na nedovolenom obohatení zlodejov, poškodili ďalšie práva poškodených a zaviazali ich, aby svojim zlodejomi zaplatil vysoké trovy konania.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2015/07/29/skandaly-slovenskeho-sudnictva/

Tí, ktorí v mene štátu nevykonali žiadne opatrenia po obdržaní podnetov a petícií poškodených občanov, možno tiež považovať za spolupáchateľov zlodejov..

Takíto ľudia sedia na Ústavnoprávnom výbore Národnej rady SR, ktorí petíciu poškodeného občana zobrali iba na vedomie, bez ďalších opatrení.

Podrobnosti: http://seta.blog.pravda.sk/2013/01/21/peicne-nepravo-v-parlamente/

Takíto ľudia sedia tiež na Úrade vlády SR.

viď: http://seta.blog.pravda.sk/2013/01/19/peticne-nepravo/

Keď si poškodení uplatňujú náhradu škody za to, že im justícia nezabezpečila ochranu ich zákonom chránených práv, alebo za to, že ich správca sa dane poškodil nezákonným rozhodnutím, a nesprávnym úradným postupom, tak ministerstvo, ktoré v konaní zastupuje Slovenskú republiku v konaní, klame, prekrúca obsah žaloby, k meritu veci sa nevyjadruje. Pre tento štátny orgán a súdy neplatí naša ústava a medzinárodné právo, podľa ktorého má takýto poškodení nárok na náhradu škody, alebo finančne zadosťučinenie. Vo svojich právnych názorov idú za hranice zdravého rozumu, keď tvrdia, že rozhodnutie, ktoré zrušil súd, nie je nezákonné.

Z doteraz uvedeného, vrátane odkazoch, možno konštatovať, že na ceste k právnemu štátu sú prekážkou zlodeji (spolupáchatelia zlodejov), ktorí sú na prokuratúre, ktorí sa obliekajú do sudcovských talárov, ktorí sedia v parlamente a na úrade vlády. O ktorých sa to jedná sú uvedení v odkazoch tohto článku a o ďalších poškodení radi predložia dôkazy.

Iba po odstránení tejto prekážky, môžu byť u nás potrestaní bohatí zlodeji a poškodení občania môžu byť rehabilitovaní.