Založ si blog

Manifest – najväčší podvod sveta?

manifest

 

 

Najväčšie podvody sveta boli odhalené až vtedy, keď tí, komu tieto podvody slúžili, stratili svoju moc. Podvod Manifest, ktorý vypracovali otrokári Karel Marx a Fridrich Engels, slúži súčasným otrokárom sveta, preto nemohol byť ešte odhalený.

Viď: http://beo.sk/historia/326-slobodomurari-kto-su-tito-tajni-stavitelia-sveta

V 19. storočí sa začali otrokom trhať neviditeľné, náboženské okovy, preto v  roku 1848 Marx a Engels na príkaz Iluminátov napísali nové náboženstvo – MANIFEST. Ich mená a výraz „komunistický” sa na manifeste objavil až o dvadsať rokov neskôr, keď Marx s Engelsom už boli známe osobnosti.

Táto doktrína rozdelila svet na nezmieriteľné tábory stúpencov komunizmu a ich odporcov a na stúpencov internacionalizmu a stúpencov nacionalizmu.

Odvtedy sa svet zmieta vo vojnách, v ktorých proti sebe bojujú tieto tábory. Z pozadia však tieto vojny organizujú a riadia uvedení otrokári sveta.

Viď: http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_v%C3%A1lek

Tento „Manifest“ a dielo „Kapitál“ ukryl skutočných otrokárov sveta za nejaký kapitál. Potom proletariát videl svojho hrobára v každom majiteľovi kapitálu – vlastníkovi výrobných prostriedkom. Pritom aj vlastníci výrobných prostriedkov, ktorí tvoria hodnoty pre ľudstva, sa stali ich otrokmi. Aby experiment komunizmus hneď neskrachoval, tak ho otrokári tajne podporujú.

Viď: https://www.youtube.com/watch?v=9Ui6AJO_9ME

Vojnové zločiny otrokárov opísal aj Che Guevara vo svojom vystúpení v roku 1964 na pôde OSN:

https://www.youtube.com/watch?v=-ekfej_kmHQ

a vo svojom diele „Správy k troch kontinentom“

https://www.marxists.org/archive/guevara/1967/04/16.htm

Otrokári nám nasadili neviditeľné putá cez svoje nadnárodné banky, korporácie, cez kúpené vládne strany a cez svoje média za pomoci falošnej demokracie.

Cez média, za pomoci svojich lokajov vymývajú mozgy masám otrokov.

Viac: http://cezmin.wz.cz/Slobodomurari.htm

Predstaviteľov krajín, ktorí sa im vzopreli zlikvidovali a krajinu si podrobili. Viď Irak, Líbya.

Aby mohli mať kontrolu nad celým svetom a mohli označiť všetkých svojich nepriateľov za teroristov, zinscenovali 11. september 2001.

Viď: https://www.youtube.com/watch?v=aZhAqIzCfCY

Ostatné skutočnosti, ako i to, ako sa dostať z otroctva, som opísal v tomto článku:

http://seta.blog.pravda.sk/2014/12/13/povstanie-otrokov-2014/

PS: Tak ako Boh stvoril vtáka k letu, tak stvoril človeka k šťastiu. Niektorí si však povedali, že sú iba oni vyvolení a robia všetko pre to, aby ostatní nemohli byť šťastní.

 

Od nežnej k mafiánskemu štátu

05.09.2019

Od „Nežnej revolúcie“ ubehlo takmer 30 rokov. To je dostatočné dlhý čas na zodpovedanie otázky, kde sa naša krajina od nežnej dostala. Menšina občanov, tí čo po nežnej profitovali a profitujú a tí čo o nežnej vedia iba z médií, nám tvrdia, že sme zvrchovanou, demokratickou a právnou krajinu. Nie všetci z tejto skupiny sú však presvedčený o tom, že sme [...]

Za slušné Slovensko

04.04.2018

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine [...]

Prečo sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európy?

13.10.2017

Svetové ekonomické fórum zverejnilo svoj každoročný index korupcie, ako súčasť správy o globálnej konkurencieschopnosti. Podľa tohto indexu sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európe. Podrobnosti sú na tomto odkaze: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/834706-porovnali-sme-mieru-korupcie-v-europe-slovensko-dosiahlo-katastrofalny-vysledok Hlavným zdrojom korupcie je [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štefan Štefanides

Prepáčte že píšem blogy. Stranícky štát - ZLODEJŠTÁT ma k tomu donútil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 1133785x
Priemerná čítanosť článkov: 11452x

Autor blogu