Založ si blog

Epidémia

 

epidemiaVo svete a tiež aj po Slovensku sa rozšírila epidémia, ktorú doteraz v lekárskych kruhov nikto nediagnostikoval. Ľudia postihnutý touto chorobou si myslia, že sú slobodní a že majú moc, pritom sú otrokmi vo vlastnej krajine. Nevidia, že otrokári ich spútali pomocou falošnej demokracie, cez svoje banky, cez svoje média a cez svoje vládne strany. Nevidia, že už nemajú vlastnú tvár.

 

Väčšina obyvateľov trpí iba ľahšiu formu tejto epidémie, ktorú si dokážu sami vyliečiť.

 

Ľahšia forma choroby sa volá „Pokrytectvo k vlastnému svedomiu a prejavuje sa tak, že človek nedokáže vidieť, počuť a hovoriť, keď je v jeho okolí vládne neprávosť a nesloboda.

 

Na Slovensku túto chorobu liečia liečitelia z Občianskeho tribunálu.

Webová stránka: http://obcianskytribunal.sk/

 

Epidémiu liečia verejne na svojich protestných akciách.

Ak sa postihnutí touto chorobu aktívne zúčastnia protestu, vyliečia sa a budú vidieť, počuť a hovoriť o neprávosti vo svojom okolí a o neslobode. Dozvedia sa skutočnosti o tom, že Slovensko je protektorátom, že náš štát zanikol a že naša demokracia je iba zdanlivá a nie skutočná. Nakoniec získajú svoju vlastnú tvár.

Viac:

http://obcianskytribunal.sk/slovensko-je-protektoratom/

http://obcianskytribunal.sk/pravna-istota-na-slovensku-alebo-zanik-demokracie-a-republiky-2/

http://obcianskytribunal.sk/pseudodemokracia/

 

Táto epidémia bola prinesená zo zahraničia piatou kolónou.

Viac: http://seta.blog.pravda.sk/2013/02/25/fasisticka-okupacia-spolocnej-republiky/

 

Vyššie štádium tejto choroby sa volá „Kriváctvo“ Osoby v tomto štádiu túto chorobu rozširujú medzi obyvateľmi. Na Slovensku sú „Kriváctvom“ postihnutí ústavní činitelia, ich sponzori a ich prisluhovači. Liečitelia z Občianskeho tribunálu sa usilujú tieto osoby izolovať a dať ich do karantény.

 

Podrobnosti o liečení sa dozviete na týchto stránkach sociálnej siete:

https://www.facebook.com/groups/povstalci/

https://www.facebook.com/groups/Antitotalita/

 

 

PS:

Popri uzdravení, môžete zároveň realizovať svoju túžbu po slobode.

 

Od nežnej k mafiánskemu štátu

05.09.2019

Od „Nežnej revolúcie“ ubehlo takmer 30 rokov. To je dostatočné dlhý čas na zodpovedanie otázky, kde sa naša krajina od nežnej dostala. Menšina občanov, tí čo po nežnej profitovali a profitujú a tí čo o nežnej vedia iba z médií, nám tvrdia, že sme zvrchovanou, demokratickou a právnou krajinu. Nie všetci z tejto skupiny sú však presvedčený o tom, že sme [...]

Za slušné Slovensko

04.04.2018

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine [...]

Prečo sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európy?

13.10.2017

Svetové ekonomické fórum zverejnilo svoj každoročný index korupcie, ako súčasť správy o globálnej konkurencieschopnosti. Podľa tohto indexu sme druhou najskorumpovanejšou krajinou celej Európe. Podrobnosti sú na tomto odkaze: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/834706-porovnali-sme-mieru-korupcie-v-europe-slovensko-dosiahlo-katastrofalny-vysledok Hlavným zdrojom korupcie je [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štefan Štefanides

Prepáčte že píšem blogy. Stranícky štát - ZLODEJŠTÁT ma k tomu donútil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 1135380x
Priemerná čítanosť článkov: 11468x

Autor blogu